:)

                                              Heej igen alla!!
ja vi hade jue håltimma förut sm jag skrev om och sen sista lektionen hade vi traktorkörning. de börjar bli ganska tråkigt nu ör vi gör bara samma saker hela tiden. och nu har vi varit 4  hundar och 3 ägare som har duschat min lilla vovve... 
 får se om det blir någt mer inlägg idag annars hejdå :)



Hmm! trött???

ja sitter nu och har håltimme för våran lärare är sjuk....
fick en liten sööt bild förut!!!!  




han verkar lite trött å de örstår jag när man vaknar kl 05:00 och vll gå ut.. .


.....

har idag inhandlat ett nytt koppel och ett nytt hundhalsband :) nu blir det nudlar med trevligt sällskap

torp resa

                                                             god morgon gott folk :)
jag ber så hemskt mycet om ursäkt för att det har blivit dålig uppdatering. ja här i dingle händer det inte så mycket just nu, igår hade vi traktor lektion då jag skulle backa med kärra..inte min grej, men man är ganska stolt över att man har AM körkort för då slipper jag göra traktor teorin :) 

igår var jag och mamma på torp.. där hittde jag en jätte fin tunika:) eftersom min kamera är sönder så kan jag inte ta kort på den och visa, men det får ni stå ut med..

            kanske kommer ett inlägg i eftermiddag oxå   
             hej så länge :)




har lite tråkigt

                                                            Hej hopp!!
jaa idag har jag varit på hundklubben och hjälpt till.. jag va med Emilia och skrev upp betyget som dom tävlanden fick :) jätte kul va det.. sen hjälpte jag till lite grann i köket oxå, jätte rolig dag.. nu sitter jag i soffan och äter lite godis och har allmänt tråkigt.

hoppas ni andra oxå haft en trevlig dag

:)

                                                                 Tjena allihopa :)

jaaa vad har jag gjort i dag?? jo just det idag hade vi träning på appelplan och det va skit kul :) vi fick träna hundarna på att sitta stilla länge. Det gick ut på att man skulle få hunden att sitta sen skulle man kunna gå 10 meter och hunden fortfarande satt kvar.. kul kul (naturligtvis när vi nästan var framme på skolan så började de att spöregna)

sen hade vi data kunskap. HAHA! dom lektionerna är ju nästan roligast, vi fick använda våra egna datorer idag. som det va första lektionen sp gjorde vi typ inget.. sen hade vi gympa, och vi fick springa en hinderbana och vi hade SÅ KUL :)  

Nu ska jag bara ta det lugnt och sen se vad dom andra híttar på..
                                                      Hej så länge..

Caroline glad :)

                                                 Hejsan hoppsan!!
Idag har jag fått besked av en lärare att att jag ska få låna en hund av henn :) den ska jag även få ta hem över helgerna.... Idag har vi oxå kört traktor och släp :) de va skoj

    Hej så länge

Tillbaka

                                                                 Tjenixen!!
Hallå alla som inte glömmt bort den här blogg världen, det kan man säga att jag har.... ja det har hänt mycket på en helg. I Torsdags va vi på inriktningsläger med den nya klassen, först åkte vi till Nordens Ark. Där fick vi en guidad tur runt hela parken :) de va en trevlig dag förutom att våran guid visste typ inget aå de va mest tråkigt. Men efter lunchen åkte vi till ett vandrarhem i Hunnebostrand. När vi kom fram sit så fick vi våra rum och vilka vi skulle sova tillsammans med. Innan kvällsmaten så gick vi en tipspromenad och min grupp kom 2:A vi fick som pris: en chips påse, kinderägg och lite smågodis :)

Sen äntligen så fick vi käka kvällsmat och kan ni gissa vad det blrv?? jo vi fick Tacos :) Mumms.... Våra mentorer hade köpt dricka,popcorn ochips spm dom delade ut till oss.. väldigt generösa lärare :)

Ja! vad har jag gjort i helgen då?? Jo i fredags var jag hos Frida&simon i göteborg, det var jääte trevlig kväll. Lördags va jag bara hemma.

Idag har vi haft våran första dag på inriktingen hund :) Det har varit jätte skoj. men nu saknas det bara en vovve oxå..


Läger :)

                                                      Hej hopp alla!
Igår fick vi äntligen träffa den nya klassen som kommer bestå av 26st elever. Det va kul att träff a"andra halvan" av klassen, jag kännde typ nästan halva klassen innan. (fr dom bor i mitt hus) :)

Ja men idag blir det väll att packa det som går att packa för i morgon ska vi på läger med den nya klassen. Vi ska först till Nordens ark och där kommer vi få en guidtur runt hela Nordens ark, Sedan åker vi vidare till Hunnebostrand och där ska vi bo på vandrarhem, det tror jag kommer bli jätte kul :) Ja som ni kanske förstår så kommer jag inte ha datorn med mig så kan tyvärr inte blogga. Men lovar att blogga om lägret i helgen.. 

Har alla haft en bra dag?? KRAm Kram  

HEHE!!

                                                       Tjooobrää! :)
JA efter middagen följde jag med therese till torp och självklart hade vi lika kul som vanligt.. hon tycker jag är sjuk som satt ner i rulltrappan :) ( tyvärr är min kamera sönder så det kan vara lite dålig uppdatering med bilder, men det får nu stå ut med) :)

Grattis...

Idag har vi haft vårat första prov på Dingle :) det gick hyfsat bra.. vi ska nu träffa våran nya klass..

Men jag höll på att glömma det viktigaste: Charmtrollet William fyller ju 2 år idag, GRATTIS 


rolig dag

                                                                Tjolahopp :)
JA de bästa med måndagar är ju att man kan sova till kl är 09:30 för skolan börjar ju inte förän 10:00 så de är väldigt gött. vad har vi gjrt i skolan idag igentligen? Det känns som vi inte gjort nåt, men det har va faktist. första passet pratade vi lite med mentorerna innan vi skulle på något tråkigt "husmöte" de mötet va väldigt onödigt tycker jag. :)

Idag har vi oxå varit på våran sista inriktning, och de va häst.. vi hade skit skoj där, vi va 2st på varje häst som vi fick ta in och rykta, och sadla. Efter allt de va färdigt så fick vi leda ut hästarna och "prova på att rida". De började med lite skritt och vi fick även testa på att göra halt innan vi gick upp till att börja trava. De va jätte skoj att trava :)  Innan vi sluta så fick vi göra en tävling där vi skulle hämta massa olika grejer och så klart så vann min grupp :) Sitter nu och lyssnar på någon som dammsuger.. (vem det är som dammsuger så här sent) 

Vad har ni andra gjort i dag då?? Kram på er :)

Skoj :)

Ja, de har ju inte varit en jätte fin dag idag så vad ska man hitta på då?? jo först på fm var jag och mamma och köpte gaardiner, filt och dukar till mitt rum i dingle. I morgon ska vi köpa lite blommor oxå så de ser lite bättre ut än vad det gör nu :) Nu har jag precis vart och skutsat runt jacob för han säljer jultidningar själv i år. Jag tycker det började bli tråkigt så han fick göra det själv...

Ikväll ska jag hem till Saga på filmkväll de kommer bli riktigt skoj :) vad gör ni andra en sådan här dag?  Kram


Tråkigt :(

Fick reda på att den hunden jag tittat på har fått en annan ägare. De va trist, men jag får fortsätta leta vidare. Det är så tråkigt att komma till Dingle utan hund :( men men sånt är livet.. Men i alla fall så är jag frisk nu och det känns väldigt bra :)

Idag var det skolan och då valde vi inriktning men ni kan väll aldrig lista ut vad jag valde?? Ne tänkte väll de. HA HA. på torsdag ska vi på inriktingsläger med den nya klassen, då ska vi först åka till Nordens Ark och sedan vidare till Hunnebostrand och bo på Lykans vandrarhem :) De tror jag kommer bli riktigt skoj. Ni får ha en fortsatt trevlig Fredags kväll.

Jaa!!

Jaa i morgon är jag så pass frisk så jag kan gå till skolan, då ska vi även välja inriktning, ska bli skoj. Har ni andra haft en bra dag?? men nu kan jag inte blogga mer för nu är det snart dax att gå till matsalen oxh käka. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :) Hejdå alla :)


Sjuk :(

Jaha! vilken tråkig dag detta blev. Jag fick gå hem från skolan för jag hade både sprängande huvudverk+ att jag hade feber. Så det blir att via idag. Hoppas nii andra har en trevlig dag. Hej så länge....

RSS 2.0