......

Då var det måndag igen då. just nu sitter jag och väntar på chloé som ska säga att vi ska gå och äta frukost.. har vart ute med dixon och oj va mycket snö..

Lördag!

                                              Hemma!!
ja den här helgen har varit längre än den brukar. Kom hwm frpn dingle i torsdags kväll bara för att vi var komp-lediga i fredags och det var riktigt skönt faktiskt å bara vara hemma :) Men ledigheten har gått väldigt fort tycker jag, det är ju redan lördag nu och i morn blire att åka tbx till Dingle och KOMPISARNA... Det var ju ett tags sen jag uppdaterade här nu ja jag vet de men nu blire ett inlägg mer i alla fall :)

Idag är det mycket snö ute och de gillar jag inte, det blir så kallt med snö men alla hundar är väll glada att det är snö ute?? i alla fall är sixon de... jag släppte ut han i trädgården en liten stund förut och han sprang omkring presis som att han alldrig sett snö förut :)

vad har hänt de senaste då?? Det har igentligen inte hänt så mkt men det är snart julov och innan de är det en hel del saker som ska bli klara i skolan. T.ex. Allmänlydnadspasset ska försöka bli klara med. sen ska vi oxå bli klara med våra 3 mål. Mina mål är att lära dixon: sitt kvar med störning, ligg kvar med störning och snurra runt och de vi har kvar är snurra runt så de ska vi nog hinna med.

ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta de lugnt!! jag har vart jätte trött hela dagen i dag, de förstå jag inte alls :) 

    Hur har eran helg vart då??
kram på er :)


snart fredag!!

go kväll gott folk!
ja i dag har de vart skola som vanligt! faktiskt helt ok. i morgon är det fredag och de betyder att jag åker hem.. så hoppas bara att tågen INTE är inställda..

Godnatt

ÅÅ de va gott med en macka. efter mackan gick jag och jasse på en liten promenix. jag hoppas verkligen att dom saltar bättre snart annars kommer man bryta benen och jag hoppas invinerligt att den här snön och halkan försvinner snart så att inte tågen blir inställda för då blir det lite jobbigt att komma hem. Jag har hört att det sak komma mer snö i morgon och på fredag :(
Ne nu sak jag nog sanrt sova om en stund... godnatt gott folk

Kallt ute..

TJOO!!
ja vad har hänt i dag?? njae de har inte hänt så mkt faktikst.. skolan som vanligt, på hund lektionen tränade vi på allmänlydnadspasset! Efter middagen gick jag,jasse, nettan, daniel, therese, emilia och cemil till foderbutiken i dingle! och nu sitter jag här inne i värmen och njuter.
HA de så bra

nödvändigt!!

Godmorgon gott folk!
den här dagen började ju inte så bra.. det började med att jag hade kvar min huvudvärk, sen när jag skulle gå på lektion så kom det ingen lärare och när klockan var kvart över 8 så gick vi igen. så nu sitter jag här i mitt rum och försöker få upp värmen lite gran för det är ju såå kalllt ute. Någon som håller med??
Får se om det blir ett inlägg i eftermiddag ocå. Hejsvejs leverpastej

vinter??

jahopp vad ska man skriva om i dag då?! jo jag kan ju meddela er som inte märkt att det är extremt kallt ute nu på dagarna.. hur som helst så va vi ute på appelplan och tränade med hundarna förut och de va så kallt så jag hade nästan ingen känsel kvar i händerna. är det så här kallt i morgon ska jag ta på¨mig vantar.. HAAHA
sen är de så här oxå att det snart är vinter.. för när jag och jasse skulle gå till middan så var det redan mörkt och då va kl bara 16:30. tycker inte om det alls

RSS 2.0