Söndag

Tjenixen! :)
Idag blir det en liten uppdatering om helgens aktiviteter. Och då är den stora frågan: vart ska jag böraj?? men jag börjar med: i fredags så va det skolan först som vanligt, och det innebär att jag slutade 11:30. Då städade jag mitt rum och sen när kl var 14:00 kände jag att jag blev väldigt hungrig och då tänkte jag att jag skulle göra lite varma koppen men sen tänkte jag det att då skulle inte jag orka äta någon middag så jag gick och sov en stund. jag vaknade igen när kl var 15:45 och då tänkte jag att nu är det inte så långt kvar :)  men sen kom Jasmine till mig och sa att hon hade hört att middagen var kl 18! men vi va så hungriga så vi gick till matsalen för att kolla ifall det verkligen var kl 18 och de va det ju. så då följde vi med några till pizzerian. Klockan sprang iväg och den blev 18, jag gick till jasses rum för att kolla om hon var klar till att gå och äta. klockan blev nästan 18:30 innan vi kom ner till matsalen och vad får vi se när vi kommer ner?? jo då va det 3 rätters och dom börajade äta när klockan var 18! så när vi kom skulle dom äta desserten , den bestod av kladdkaka! vääääldigt gott va det men synd att man missade själva maten för jag va suuper hungrig.

Fredag bestod även av SKÖRDEFESTEN

Lördagen: JA i lördags va det öppet hus på dingle så vi fick sovmorgon! men jag vaknade en halvtimme innan vi skulle böraj men jag hann ändå.. de va massa folk där. sen på kvällen hade vi kalas, och sen var jag såååååååå trött!

Söndagen: har bestott utav att bara slappa! men vid den här tiden brukar jag var framme i dingel emn nu är det ju lov så i morgon ska jag till tandläkaren på morgonen sen hem och slänga i sig lite mat och dra in till gbg för att åka tåget till pappa!
Har eran helg vvarit bra???? :)













Kallt ute..

Hej hopp alla glada människor..
ja jag har nästan glömmt av bloggen men nu blir det en uppdatering i alla fall. Det är fullt upp med förberedning inför helgens aktivitet för det ska vara öppet hus på dingle på lördag kl 10-15, de har ni väll inte missat. alla måste komma. Jag ska inte visa upp något men däremot ska jag presentera dom som ska visa upp agillity, jag ska oxå vara i hundstallet och även i djursjukvården. Men jag är nästan klar, har bara en uppgift kvar att göra och det är att STORSTÄDA rummet för det kommer massa folk som vill de mitt rum och då kan det inte se ut som det gör nu i alla fall. Men det gör jag i morgon eftersom jag slutar 11:30 då.
Ja och vad har jag gjort annars idag då???!! jo förut va jag, jamsine och cloé ute och gick med hundarna.. men nu ska jag bara ta de lugnt.     Ha de så bra alla. :)

regningt väder

Heej alla glada männsikor :)
ja jag har tänkt varje dag att nu ska jag skriva i bloggen men har det blivit så?? nej.. hmm så kan de va. HAHA  men nu sitter jag här i värmen och tar det lugnt, för att idag har det varit en riktigt tråkig dag. I Dingle har det regnat hela dagen så tråkigt. Men nu har mina skor torkat i alla fall dom blev väldigt blöta när jag skulle gå och möta en kompis på tåget förut men men nu är dom torra :) idag har vi tränat inför öppet hus på lektionen. och nu efter middagen så har jag klicker tränat  dixon.
hur har eran dag vart?? tråkigt väder??
ni får ha en fortsatt trevlig dag hej då.




Höst ute nu

Tjenixen å go´morgon allihopa
ja jag vaknade kl 08:00 idag.. känns skönt att ha sovmorgon så här på en måndag.  sen gick jag ut och ussssssh va kallt de va då, det märks verkligen att det är höst nu. jag har kommit på en sak att det är bara  veckor kvar till höstlovet :) ne men nu tror jag att jag ska gå och göra i ordning mig för jag börjar om en halvtimme..
ha de så bra så kanske de kommer ett inlägg i em igen :)
hejdå

tillbax i Dingle

Hej hopp alla :)
JA den är helgen har varit lugn. kom till dingle 16:45 i dag.. de va tråkigt att vara här å tidigt men tog 4 tåget i från uddevalla efterom mamma kulle hämta jacob i grätorp :) HAHA. så nu sitter jag och väntar på alla andra som kommer med halv 10 tåget.. Kanke kommer något inlägg i morgon..

Hur har eran helg varit??
Hej då länge :)

sjuk

                                                                      Hej å godmorgon!!
godmorgon på er! vilken härlig dag de är idag :) ja ute är det härligt, men här inn är det int lika härligt. jag är hemma från skolan idag för jag har världens förkylning och hosta. så de blir sova dag idag.. hoppas ni andra har de bra

torp resa

                                                           TJoo brää alla :)
Tja allihopa! har varit lite dålig uppdatering på de senaste men ska försöka göra de bättre. De har vart så mycket träning nu inför öppet hus, jag och en kompis ska göra ett agillity programm som sen ska visa upp på öppet hus, men först får vi se om de blir bra men de hoppas jag :) Ja vad har hänt idag ddå??? jooo efter skolan åkte jag och typ halva min klass in till torp (några hade med sina hundar oxå) :P resan in gick jätte bra och inne på torp hade vi skit skoj..

 men sen när vi skulle åka hem hände de roliga, de va så här att vi frågade en busschaför om han körde till dingle eller om han körde till håby, munkedal så vi kunde byta buss där som gick till dingel. men han trodde inte att de gick någon buss därifrån men sen sa han oxå att det bara fick vara 2 hundar på hela bussen och vi hade 5 hundar med oss. men grejen ör den att vi fick ha med hundarna på vägen till torp. Hmm konstig bussschaför. så då blev vi lite "sura" så vi gick till en busskur och satte oss. Efter några minuter blinkade han på oss och då sa han att vi skulle ta en stadsbuss in till tågstationen och då skulle de gå ett tåg 20:21så vi tog den stadsbussen in till tågstationen,  men när vi kom till tågstationen så var kl 20:00 och då ÅKTE tåget.. då belv vi lite arga. så då tänkt vi vad gör vi nu?? men vi gick in och kollade på tåg/buss tidtabellen och då gick 21:03 tåget men så tänkte vi att det är ju en hel timma kvar vad ska vi göra under tiden vi väntar?? men så kom nathalie på en strålande ide att vi skulle ta en buss som gick till munkedal och då skulle vi gå därifrån. Det var väll en bra ide?? tyckte hon och några till men INTE jag och några andra :)  Den bussen gick 20:30 så vi väntade på den men sen kom den men nathalie o co ändrade sig så vi satt en halvtimme till och tog 21:03 tåget... Mycke trevlig eftermiddag.


RSS 2.0